Az idén az otthonról dolgozás diktálja a divatot

Megosztás

Biztosan emlékszik mindenki az édesanyja vagy nagymamája ruhatárából olyan darabokra, amelyeket nem értett, hogy miért tartogatnak még mindig. Válltöméses ingek, hosszított bő kabátok, derékig érő pulóverek, magas derekú, kemény anyagú bő farmerek, lakkozott csizmák, kalapok, és még sorolhatnánk. Most pedig ha belegondolunk, akkor ugyanezt a korszakot éljük. Érdemes beleturkálni a pár évtizeddel ezelőtti ruhatárakba, mert igazi kincseket lelhetünk, amelyekkel ma egészen divatosan érezhetjük magunkat.

válltömés
Forrás: femina.in

Az idei év is egy olyan, ami régmúlt divatot hozhat nekünk vissza. Mivel sokan otthoni munkára kényszerültek, ahol csak webkamerán keresztül tudtak a kollégákkal, vezetőséggel kommunikálni, ezért egy más fajta szerepet öltött a munkába való felöltözés is.

Eddig ha reggelenként munkába készültünk, akkor kicsinosítottuk magunkat, felvettünk egy egymáshoz passzoló nadrágot/szoknyát egy felsővel, gondosan kiválasztottuk a kiegészítőket és a lábbelinket.

pizsama
Forrás: rodolfosabino.com

Most meg mi történik? Ha nem kell aznap senkinek mutatkozzunk, akkor lehet hogy az egész napot pizsamában, házi ruhában, vagy melegítőben töltjük. Ha pedig webkamerán kell becsatlakoznunk egy megbeszélésbe, akkor bevetünk egy jó kis trükköt. Felül felöltözünk csinosan, alól pedig marad a kényelmes pizsama nadrág, hisz úgysem látja senki.

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás