Mérges lett a javítási számla miatt, ezt tette a Teslájával

Megosztás

Egy finn férfi elég érdekes módon fejezte ki nemtetszését az általa birtokolt Tesla problémái miatt. Tuomas Katainen ugyanis fogta és egy azóta rendkívül népszerűvé vált YouTube-videóban felrobbantotta a 2013-as Tesla Model S autóját. Még a hónap közepén tette közzé a videót és ebből derült ki az is, hogy a férfi azért döntött a rendkívül durva forgalomból kivonás mellett, miután megkapta a számlát arról, hogy mennyibe kerülne a Tesla akkumulátorának cseréje. Nagyjából másfél évvel ezelőtt vette az autót.

Tesla robbanás
Forrás: qz.com

Úgy 1500 kilométert gond nélkül autózott vele, ekkor kezdtek jönni furcsa hibakódok és víz szivárgását is tapasztalta. Elvitte egy szervizbe, ahol azt mondták neki, hogy 22500 dollárba fog kerülni a javítás, ami forintra átszámolva 7 millió forintnak felel meg. Ekkor úgy döntött, hogy más módját választja a probléma megoldásának.
Felvette a kapcsolatot néhány YouTuberrel, akik különféle autós csatornákat üzemeltetnek. Kiszerelték a Teslából az akkumulátorokat és a motort, majd elvitték egy elhagyott bányaterületre.

Tesla robbanás
Forrás: qz.com

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás