Vajon mit csinál Hosszú Katinka a karanténban?

Megosztás

A háromszoros olimpiai bajnok úszó és a magyar sport egyik legnagyobb, legismertebb csillagának számító Hosszú Katinka egy nemrégiben adott nyilatkozatában arról beszélt, hogy a koronavírus-járvány következtében kialakult szabadidőt pihenésre, regenerációra fordítja és alapvetően a kényszerszünetet nem is tartja rossznak.

Forrás: origo.hu

Azt is hangsúlyozta, hogy a sportteljesítménye és életstílusa okán most a közösségi oldalakon igyekszik irányt mutatni azoknak, akik tisztelik és nagyra tartják őt és közben amennyire tőle telik, igyekszik készülni az egy évvel elhalasztott tokiói olimpiára is.

Forrás: velvet.hu

Szerencsére olimpiai bajnokunk egy nagyon pozitív személyiség, így a karanténban is a pozitív dolgokat igyekszik meglátni, tehát azt, hogy az elmúlt hetekben 4-5 komoly versenye lett volna a világban és ezek most elmaradnak, inkább jó dolognak értékeli, hiszen az így felszabadult időben olyasmikkel tud foglalkozni, amikkel egyébként nem igazán. Az elmaradt versenyek okán teljesen felborult az élete az első hetekben, de most már a lazább időszakok után kezd ismét megtelni a naptára és kezd egyre stabilabban kialakulni a napirendje.


Megosztás