Néhány dolog, amire baromira felesleges volt költenünk év elején

Megosztás

Az év elején valószínűleg senki nem gondolta volna, hogy milyen állapotok uralkodnak majd a világban és az országban így április elején, ezért mindenki nagy bőszen elkezdett megvásárolni éves bérleteket, lefoglalt utazásokat és befizetett tanfolyamokra – hogy aztán az egészből rosszabb esetben semmi se legyen, jobb esetben talán valamikor a későbbiekben számíthat rá, hogy megvalósul az adott cél. A következőben megnézünk néhány olyan dolgot, amit év elején feleslegesen fizettünk ki nagy valószínűséggel.

Forrás: GettyImages

1. Az éves BKV-bérlet vagy éppen az autópálya-matrica is eléggé gyanús, hogy ilyen dolog lesz, ugyanis elég valószínű, hogy a közeljövőben nem igazán fogunk ilyen sokat utazni az autópályán és nem is fogjuk igénybe venni a közösségi közlekedést sem, főleg, ha olyan munkánk van, amit otthonról is el tudunk látni.

Forrás: MTI

2. A színházbérlet, konditermi bérlet szintén elég feleslegesnek tűnik most így elsőre, hiszen a jelenlegi helyzet szerint az elsők között bezárt színházakat fogják majd utoljára megnyitni – ami pozitívum lehet, hogy a vásárlással legalább támogattad a színházad, ami sok társulatnak most létfontosságú. A konditerem esetén pedig szintén nem igazán lehet rá számítani, hogy a következő 1-2 hónapban ismét megnyissanak, szóval marad az otthoni edzés.

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás