Újraindul az NB1 és minden meccs élőben fog menni a tévében!

Megosztás

Kamerás ember
Forrás: nso.hu

A labdarúgás és a sport szerelmesei számára nagy hírt jelentett be még hétfőn a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ), ami szerint folytatódik az NB1-es bajnokság és a Magyar Kupa, viszont az alacsonyabb osztályok pontvadászatait lezárják a jelen állással.

És bár zártkapus mérkőzésekre fog sor kerülni, sokak nagy örömére a magyar köztelevízió élőben közvetíti a május 23-án újrainduló OTP Bank Liga összes hátralévő mérkőzését – elsőként a Ferencváros – Debrecen rangadó kerül majd a megszokott helyen közvetítésre, azaz az M4 Sport képernyőjén láthatjuk majd. Az MTVA sajtóosztályának közleménye Székely Dávid csatornaigazgatót idézte szerdán, aki szerint: “Minden mérkőzést élőben követhetnek a nézők a közmédia csatornáin és természetesen az m4sport.hu-n”.

Örömünnep gól után
Forrás: nso.hu

Persze előfordulhat, hogy egy időben két mérkőzésre is ugyanabban az időpontban kerül majd sor, ilyenkor az egyiket az M4, a másikat a Duna World fogja közvetíteni. Miután a hétközi fordulók kedden és szerdán, a hétvégi mérkőzések pedig péntek-szombat-vasárnap kerülnek lebonyolításra, hétfőt és csütörtököt leszámítva minden egyes napon lesz majd élő labdarúgás ismét a televízió képernyőjén.

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás