Kijöttek az új Google-adatok a magyar kijárási korlátozásra vonatkozóan!

Megosztás

Nemrégiben újabb jelentést tett közzé a Google mobiladatok alapján arra vonatkozóan, hogy hogyan alakult az egyes helyeken, területeken eltöltött idő Magyarországon a januári-februári öthetes bázisidőszakhoz képest az elmúlt időszakban. A nemrég publikált jelentés rendkívül érdekes információkat tartalmaz a hosszú hétvégére vonatkozóan is, hiszen az derült ki belőle, hogy 21%-kal csökkent a parkok látogatottsága a bázishoz képest és ez egyértelműen a közterületek lezárásának a hatása.

Forrás: atv.hu

Míg egy héttel ezelőtt 20%-os növekedést regisztált a Google, addig a lezárt parkok teljesen eltántorították az embereket a sétálgatástól, úgyhogy egyértelmű a csökkenés. Viszont a parkokból az emberek valószínűleg nem otthonukra váltottak, hiszen az egy héttel korábbihoz most már majdnem megint a januári-februári bázison van a közértek, piacok, szupermarketek és gyógyszertárak látogatottsága – egy héttel korábban még 27%-os volt a csökkenés a bázishoz képest, tehát egyértelműen látszik, hogy az emberek valahova menni szeretnének és menni is fognak.

Forrás: pannonrtv.com

A bázisidőszakhoz képest 40%-kal csökkent a munkahelyeken eltöltött idő, tehát ennyivel kevesebbet járnak be dolgozni a magyarok – vagy azért mert home office-ban vannak, vagy leállás van a cégüknél vagy szimplán elküldték őket.

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás