Mikor vannak nyitva a boltok ma és a következő napokon? Nézzük!

Megosztás

A bevásárlás az ünnepek alatt sokszor marad a legeslegutolsó pillanatra. Nézzük meg, hogy a nagyobb áruházláncok közül melyik mikor tart nyitva ma és a következő napokon. Az Aldi, Lidl, Tesco, Spar, a Penny és az Auchan nyitvatartását nézzük meg. És azoknak is van tippünk, akiknek ma (24-e) délután vagy holnap, esetleg holnapután kell beszerezniük valamit.

karácsonyi tömeg
Forrás: fenteslent.blog.hu

A vásárlás során, ha van rá lehetőség, minimalizáljuk a kontaktot a többi emberrel vásárlás során. A maszk viselése kötelező, emellett igyekezzünk távolságot tartani, és csak annyi időt tölteni a (valószínűleg zsúfolt) üzletben, amennyi feltétlenül szükséges. Érkezzünk listával, gondoljuk át, mire van szükségünk, mielőtt belépnénk, és ne pazaroljuk az időt bent, legyünk nagyon hatékonyak! Így több időnk marad arra is, hogy a családunkkal minőségi időt tölthessünk el.

December 24-én 14:00 óra után és december 25-én és 26-án a jogszabály szerint nyitvatartó kivételek:

•    a benzinkutak,
•    az ügyeleti rend szerint működő gyógyszertárak – Karácsonykor, december 25-én és december 26-án kizárólag az ügyeletes gyógyszertárak biztosítják a gyógyszerellátást. Az ügyeleti, vagy készenléti szolgálatot ellátó gyógyszertárakról (az adott településre, vagy megyénként akár kilistázva az OGYÉI honlapján lehet tájékozódni) ,
•    az önálló virágboltok,
•    az újságosok,
•    az édességboltok,
•    a kisebb, jellemzően nonstop üzemelő boltok, illetve a trafikok, amennyiben maga a tulajdonos vagy a családtagja áll a pult mögé.

December 27-től a szokásos vasárnapi nyitvatartásuk szerint fogadják a boltok a vásárlókat.

Aldi karácsony
Forrás: aldi.hu

Az ALDI üzletek a karácsonyi ünnep körüli nyitvatartása:

2020. december 24. csütörtökön: 14:00 óráig
2020. december 25. pénteken: ZÁRVA
2020. december 26. szombaton: ZÁRVA
2020. december 27. vasárnap: 07:00-19:00 óráig


Megosztás