Cristiano Ronaldo mégsem az édesanyját ápolja Portugáliában

Megosztás

A sztárok életében is komoly válságot okozott a koronavírus-járvány, bár az biztos, hogy az ő problémáik mások, mint egy átlagembernek. Egy angol újság, a Daily Mail értesülése szerint Cristiano Ronaldo egy aprócska madeirai halászfaluba költözik, hogy így óvja meg magánéletét a járvány alatt, ugyanis eddig egy luxusvillában töltötte az idejét (ez a villa sem volt semmi, majdnem 3 milliárd forintot ér), de ezen a helyen a lesifotósok nem igazán hagytak neki magánéletet, ki is került róla néhány fotó, amelyeken a villája medencéje mellett pózolt.

Forrás: AFP

Ez pedig komoly felháborodást okozott csapatánál, a Juventusnál és Olaszországban is, mert eredetileg Ronaldo azt kommunikálta, hogy azért kell soronkívül hazamennie Portugáliába, hogy édesanyjára tudjon vigyázni (Ronaldo édesanyja március elején agyvérzést kapott és kórházba is került, ezért akart egyből hazarohanni a portugál focista).

Forrás: AFP

A képek alapján azonban most úgy tűnik, hogy erről szó sincs, inkább csak luxusvillájában akarta átvészelni a nehéz időket. A Juventus korábbi elnöke, Giovanni Cobolli Gigli szerint amit a sztár tett, az felháborító, ugyanis mások is haza akartak térni, de szinte csak a portugállal tettek kivételt, miközben őt is azonnal Olaszországban karanténba kellett volna helyezni.

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás