2021-ben startol az HBO Max Magyarországon is

Megosztás

2018. október 10.-én a WarnerMedia bejelentette, hogy elindítja saját streaming szolgáltatását, amelyen elérhetővé válik majd a tulajdonában lévő összes tartalom. 2019 májusának közepén a WarnerMedia anyacégének, az AT&T-nek vezérigazgatója, Randall Stephenson úgy nyilatkozott, hogy az HBO márkanév alatt indítja el majd a Warner az új szolgáltatást, a bétaverzió elindítása pedig 2019 végére, vagy 2020 első negyedévére lett kitűzve. (Forrás: wikipedia.org)

Meg is történt a várva várt lépés az Amerikai Egyeslt Államokban. 2020. május 27-től országszerte elérhető az új szolgáltatás. Amerikában 14,99 dollárért lehet előfizetni a havi csomagra. Ez kissé drágább mint az elődje az HBO GO, valamint a konkurens cég a Netflix kínálata is.

hbo max
Fforrás: pcmag.com

Az HBO Max nagy mennyiségű eredeti televíziós sorozatot és filmet kínál, ezek mellett valamennyi Warner-közeli márkanévhez tartoznak. Hiába a magasabb ár, a nagyobb kínálat miatt valószínű sokaknak meg fogja érni az előfizetés. És ezt a számok is bizonyítják, hiszen a május végén indított szolgáltatás szeptemberre már 28 millió nézésre jogosult előfizetéssel rendelkezett. Ezt a nagy számot befolyásolja valószínű az is hogy az idén a korlátozások miatt egyre több időt töltünk a képernyő előtt. De ettől függetlenül is nagy népszerűségnek néz elébe az HBO új szolgáltatása.

HOB GO
Forrás: cnet.com

Most 2020 vége felé pedig megszületett a döntés, hogy az Amerikai Egyesült Államokon kívül Latin Amerika és Európa irányába is fog az HBO Max terjeszkedni. Ez azt jelenti, hogy rövid időn belül Magyarországon is elérhető lesz. Jelenlegi nyilatkozatuk alapján a 2021-es év folyamán fog ez bekövetkezni. Hogy pontosan mikor, arról még nincs konkrét információ.

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás