6 fontos és egyszerű technológiai tipp idősebb felhasználóknak

Megosztás

Laptop
Forrás: amazon.com

Ha az ember nem beleszületett az internet, az okostelefonok és a közösségi média világába, akkor mindig van mit tanulnia. Sajnos ahogy haladunk előre a korban, úgy válik ez egyre fontosabbá, tekintve, hogy mennyire sok visszaélés van napjainkban a világhálón. Tehát miközben a technológia fejlődése nagyon hasznos lehet mindennapi életünk során, a folyamatos változások kicsit félelmetessé is tehetik ezt az egész világot. Jöjjön tehát néhány olyan egyszerű technológiai tipp idősebbek számára, amelyektől magabiztosabban használhatjuk eszközeinket.

1) Mindig nagyon erős jelszót válasszunk! Minden egyes weboldalhoz, postafiókhoz külön jelszót válasszunk, tehát ne használjuk ugyanazokat. Tegyünk a jelszavakba különleges karaktereket és szimbólumokat is és próbáljunk elég hosszú jelszavakat készíteni.

Laptop
Forrás: engadget.com

2) Ha kérdésünk van, a Google mindig jó barátunk. Nem kell tudnunk pontos internetcímeket, telefonszámokat, szimplán csak írjuk be a Google keresőjébe, ami érdekel minket és biztosan találni fogunk valamilyen választ. Értelemszerűen ha angolul keresünk, akkor több találatra bukkanhatunk.

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás