8 módszer a tévé/modem körüli kábelek elrejtésére!

Megosztás

Csatlakozóval rögzített kábelek
Forrás: bobvila.com

Manapság egy tévészekrény vagy bármely más szekrény egyáltalán nem csak egy televíziót és annak kábeleit rejti, hanem minden mást – modemcsatlakozókat, konzolkábeleket, töltőkábeleket stb. és ha ráadásként még kütyüfanok is vagyunk, akkor tényleg baromi sok kábelünk lehet, hacsak nem voltunk képesek mindent kiváltani vezetékmentes megoldással. Általánosságban ez még nem elterjedt, úgyhogy mindenkinek jól jöhet a következő 8 jótanács, amelyek segítségével úrrá lehetünk a “kábel-káoszon”.

1) Használjunk kábelkötözőket és rögzítsük a kábeleket a szekrény hátuljához. Internetről könnyen tudunk öntapadós megoldást rendelni, aminek köszönhetően még a bútorban sem teszünk kárt.

2) A kábeleknek külön csatornát is kialakíthatunk, ha nagyon ügyesek vagyunk, akkor faanyagból, a bútorhoz illeszkedő trendi csatornát találhatunk, ha pedig nem akarunk ennyi energiát beleölni, akkor könnyen vásárolhatunk már egészen szép darabokat is.

A szekrény lábába épített kábelvezető
Forrás: bobvila.com

3) Az Amazonon tökéletes kábelrejtő szettet vásárolhatunk, ami valamelyest hasonlít a csatornához, azzal a kitétellel, hogy ez egy öntapadós kis felszerelés, amit aztán a fal színére is festhetünk és bárhol, bármilyen magasságon és formában alkalmazható.

4) Felújításnál érdemes esetleg külön kábelcsatornát a falba süllyeszteni, hasonlóan az elektromos kábeleket vezető csövekhez.

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás