Öt roppant egyszerű, “csináld magad” hintaötlet

Megosztás

Hinta kötélen
Forrás: bobvila.com

A következő írás feltételezi, hogy van egy kis kertünk, a családban van valakinek egy kis kertje vagy éppen nyaralója, ahol kicsit kreatívkodhatunk a hétvégén. Mert minimális ráfordítással és munkával csinálhatunk egy aprócska kis játszóteret a gyermekek számára és nem kell egyből hatalmas elemekben gondolkodni, kezdjük szimplán a dolgot egy hintával. A következőben jöjjön öt ötlet, hogyan tudunk saját magunk készíteni egy hintát a kertben!

1) A legegyszerűbb hintát készíteni, ha van egy nagyobb fánk a kertben. Mert ha így van, akkor elég egy jó erős deszka és egy hosszú kötél és máris készíthetünk egy igazi “ősi” hintát – ősi, mivel a legelső hinták pontosan így néztek ki. Ráadásul egy kötél és egy deszka segítségével még házon belül is tudunk hintát készíteni!

A-keretes hinta
Forrás: bobvila.com

2) Ha nem csak egy fánk van a kertben, hanem van néhány gerendánk is, akkor először is könnyedén készíthetünk két standard A-keretet, amelyet egy gerendával össze is állíthatunk. Ez egyébként tényleg nem több mint 1-2 órányi munka. Ezután pedig mehetünk az egyes ponthoz vagy akár kisebb hulladékfákból készíthetünk valamilyen formát mutató hintát is.

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás