Tökéletes stratégiák a zuhany megtisztítására

Megosztás

Zuhanyrózsa
Forrás: goodhousekeeping.com

Egy modern, karbantartott és tiszta zuhany minden fürdőszoba ékének számít, ezért nem szabad hagynunk, hogy a vízkő okozta homályosodás vagy foltok megtörjék ezt a látványt. Pedig a fürdőszoba, azon belül a zuhany takarítása sosem volt népszerű feladat, addig-addig halogatjuk általában, amíg már nem lesz látványos a vízkő jelenléte. Pedig a vízkő eltávolítása és a zuhany végigsúrolása még hétvégén sem egy jó időtöltés. De gondoljunk bele, mennyire élveznénk a zuhanyzást, ha minden annyira csillogó lenne, mint a reklámokban?

És nem lehetetlen feladatról beszélünk, nem kellenek hozzá pusztító vegyszerek és nem is kell órákon át súrolnunk a rózsát vagy a falakat. A következőben megnézünk néhány tippet, ami segít, hogy makulátlanul szép zuhanyunk legyen!

Zuhanyzás
Forrás: runnersworld.com

1) Lehet, hogy szórakoztatóan fog hangzani, de igyekezzünk minél gyakrabban tisztítani a zuhanyt, hiszen így meg tudjuk akadályozni a vízkő megjelenését teljes egészében! Használat után gyorsan törölgessük le a falakat és a zuhanyt, higgyük el, nem fogunk vízkővel találkozni. És ha ezt csak minden második-harmadik nap tesszük meg, már akkor is nagyon sokat teszünk az ügy érdekében!

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás