Házépítés 2 nap alatt, mindössze 6 millió forintért? Igen, lehetséges!

Megosztás

Azt hinnéd, hogy mindent láttál már az interneten, és nem tudnak újat mutatni neked. Talán ez után a cikk után rájössz, hogy mindig van új a nap alatt! Méghozzá ezek a körülbelül mindössze 6 millió forintért kapható DIY (csináld magad) kicsi házikócskák. Az utóbbi években rendkívül népszerűek  lettek ezek a mobil házak. Nem tudni, hogy azért, mert az élet maga is drágább lett, vagy azért mert sokan szeretik a minimalista életmódot.

Választható opciók egyike
allwoodoutlet.com

A kis otthonoknak hála lehetősége van lassan mindenkinek, hogy saját otthonban élhessenek és ne albérletekben. Ezek a kis házak nagyjából 10 és 40 m2 alapterülettel rendelkeznek. Miközben arra törekednek a tervezők, hogy a minél kihasználhatóbbak legyenek a kis alapterületű épületek is, egy internetes áruház már be is lépett a versenybe.

Tervrajz
allwoodoutlet.com

Minden ilyen mobilházhoz csatolnak egy alaprajzot ahol feltüntetik mekkora az alapterület és mi alakítható ki belőlük. Akár emeletes kivitelezés is létezik belőlük, tehát mindenképp meg tudod magadnak találni a megfelelőt, ha ilyenre adnád a fejed. Azért az persze nem elhanyagolható, hogy ahhoz, hogy egy ilyen kis házikót fel tudj építeni, mindenképpen szükséged van egy telekre, telek részre.


Megosztás