Egy fiatal pár így varázsolt takaros otthont a furgonjukból!

Megosztás

Egyre nagyobb teret hódít a kis élettér építés és kialakítás. Évről évre több ember dönt a világon úgy, hogy a hagyományos lakásából vagy házából mobil otthonba költözik. Szerintük így nagyobb szabadságot élvezhetnek egyrészt, másrészt könnyebb és olcsóbb a karbantartás is. Kiváló példa erre egy brit házaspár, amelyik egy fehér kis furgonból varázsolt lakhelyet magának. A világot körbejárva élvezik a hétköznapjaikat és a kis luxust, amit megengedtek maguknak.

A furgon kívülről
forhappyhome.com

„Egy évvel ezelőtt vásároltuk meg az eBay-en, pöttöm 1.400.000 Forintért.” – mondja Croft Adam, a tulajdonos. Kívülről nézve nem tűnik különlegesnek, az ember azt gondolhatná, hogy ez csak egy fehér furgon. De azok, akiknek lehetősége nyílott a hátsó ajtón bekukkantani, azoknak leesett az álluk.

4 rezsós gáztűzhely a konyhában
forhappyhome.com

A kisteherautó hasában, bár kicsi a hely, hangulatos belső található. Még egy négy rezsós gáztűzhely is elfért benne, így bármilyen ételt el lehet készíteni. Bőven elég a tér két személy részére. Ami érdekes, hogy a pult szélessége nagyobb, mint egy átlagos, amszterdami apartmanban. A konyhabútorhoz tartozik egy sarokszekrény is, amelyben minden szükséges eszközt lehet tárolni.


Megosztás