8 zseniális “csináld-magad” ötlet számítógépes környezetünk felturbózására!

Megosztás

Forrás: diyjoy.com

Az ember általában nagyon sok időt tölt a számítógépe előtt és sok esetben nem szoktunk azzal foglalkozni, milyen a környezet, ahol éppen pötyögünk, érdemes ezzel foglalkozni, hogy még jobb környezetben töltsük a rengeteg időt a monitor előtt. Akár tech-guruk vagyunk, akár nem, mindenkinek szüksége lehet néhány fantasztikus “csináld-magad” ötletre, ami a számítógépes környezetet teszi jobbá. Főleg hangsúlyos ez most, amikor nagyon sokan otthonról dolgoznak számítógépen, tehát még a környezet sem változik nap-nap után. Következzen tehát 8 izgalmas és apró tipp, ami szebbé teheti a számítógépes munkahelyünket.

1) Matricával vagy akár szimplán csak festékkel készítsünk magunknak egy különleges és egyedi monitor- vagy éppen számítógép tartót, főleg annak figyelembevételével, hogy a monitort megfelelő szögben kell elhelyeznünk ahhoz, hogy szemünk ne fáradjon el gyorsan.

Forrás: diyjoy.com

2) Ha sok a kábel, apró kis matricákkal egyrészt jelölhetjük, hogy mi micsoda, másrészt ha elég színesek a matricáink, fel is dobjuk a kábelrengeteget.

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás