5 fantasztikus ötlet az apró konyha vizuális méretnövelésére!

Megosztás

Színes konyha
Forrás: housebeautiful.com

Alapvetően mindannyian hatalmas házakról, benne óriási konyhákról álmodunk, ahol magas a mennyezet és egész nap ömlik be a fény a hatalmas ablakokon. A valóságban sajnos ez nem sokaknak adatik meg, többségünk aprócska, furcsa formájú konyhákban tölti az idejét. De ez nem feltétlenül rossz. Ha megfelelő ötleteket és stílust választunk, akkor a méret már annyira nem is számít. A következőkben 5 olyan ötletet fogunk bemutatni, amelyek segítenek csökkenteni a zsúfoltságot, ugyanakkor növelik a hatékony térkihasználást.

1) A nagyon kicsi konyhán sokat tud dobni, ha nem egy egyszerű led-szalag adja a fényt, hanem egy kisebb lámpa vagy akár csillár és ha ez ennek tetejében még nagyon trendi is, akkor biztosan az egész konyhának nagyon szép stílusa lesz. És ha ezt a képet megnézzük, láthatjuk is, hogy milyen jól érvényesülnek a fém lámpák és a kellemes falfestés.

Lámpák
Forrás: housebeautiful.com

2) Ha a falra szerelt vagy éppen álló szekrényeink tetején még van valamennyi helyünk, akkor ezt még használhatjuk tárolásra, de figyeljünk oda, hogy ne csak ömlesztve, hanem dízájnos tárolókban tegyük meg ezt. Ahogy ezen a Michelle Nussbaumer által tervezett konyhán is látható, a rattan tárolók tökéletesen érvényesülnek a keleties színvilágban.

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás