Kívűl apró, belül tágas, mi az?

Megosztás

trendingalleries.com

Napjainkban világszerte reneszánszát éli a minél modernebb és különlegesebb házak építése. Egyre több ember gondolja, hogy a kisebb és akár még zsúfoltabb házak építése számos előnnyel járhatnak. A legfőbb előnyei a pénzmegtakarítás, a felesleges terek elhagyása, illetve a szabadidő mennyiségének megnövekedése. Azaz ezen házak révén nagy mennyiségű pénz takarítható meg, ugyanis az embereknek csekély finanszírozási forrásra van szükségük hozzájuk. Emellett megtakaríthatja a jelzálogkölcsön vagy a biztosítási tanácsadó számára fizetett díjat, mivel ezen otthonokhoz nem indokolt a hatalmas mennyiségű készlet felhalmozása, mint az általános házak esetében.

trendingalleries.com

Ha a külsejét megnézzük ezeknek a házaknak, akkor nem is gondolnánk, hogy milyen luxus körülményeket tudunk teremteni magunknak.

Egy híres építész, Kota Mizushi a képen látható kastélyt háromszög alapra építette. A ház minden szempontból kicsinek tűnik, s látszólag nem alkalmas egy egész család befogadására. Valójában azonban ennek a háznak a belseje a valóságban kifejezetten tágas.

trendingalleries.com

A földszint nyitott és az ablakok természetes fénnyel világítják meg a teret. A helytakarékosság érdekében a szobákat nem falak választják el egymástól, hanem függönyök, ezáltal a ház sokkal nagyobbnak tűnik.

trendingalleries.com

Ezenkívül a konyha magas mennyezettel rendelkezik, nagyon tágas, s a hagyományos konyhákhoz hasonló felszereltséggel rendelkezik, beleértve a sütőt, mosogatót, tűzhelyet, mikrohullámú sütőt.

trendingalleries.com

A ház külsőre olyan kis helyet foglal el a környéken, hogy egy tágas udvar is tarkíthatja leendő otthonunkat.

Neked hogy tetszik? Szívesen laknál egy ilyen látszólag kicsiny házban?

Érdekes volt? Kövess a Facebookon!

 

 

 

Köszönjük szépen!


Megosztás