7 nagyszerű természetes mód, hogy jó illat legyen otthonunkban!

Megosztás

Ez egy pluméria
Forrás: amazon.com

A boltokban rengeteg olyan terméket vásárolhatunk, amelyekkel illatosíthatjuk lakásunkat – van spray, van elektromos eszköz, van gyertya és még sorolhatnánk. Ezek nagy hátránya, hogy illatuk nem tart örökké és ilyenkor mindig új terméket kell vásárolnunk, sőt egyes esetekben állítólag ezek még nem is annyira egészségesek. Viszont a Föld adott számunkra természetes lehetőségeket is ahhoz, hogy jó illatot teremtsünk otthonunkban, erre a célra van egy-két növény, amelyet kifejezetten ajánlanak a szakemberek. Jöjjön tehát 7 növény, ami nagyszerű illatot teremt otthonunkban természetes úton.

Egy gyönyörű virág
Forrás: ankert.hu

1) A citromfa tipikusan ilyen növény, amelyet akár mi magunk is elkezdhetünk nevelgetni egyetlen magról. Ha szerencsések vagyunk, akkor olyan nagy is lehet, hogy nem fog beférni a házunkba, lakásunkba, persze ehhez azért el kell telni pár évnek.

2) A menta sokak fejében ott van, ha jó illatokról van szó, ráadásul ez a növény is nagyszerűen érzi magát a falakon belül is, a javasolt helyiség általában a konyha szokott lenni.

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás