6 fantasztikus és filléres kerti ötlet!

Megosztás

Forrás: idealhome.co.uk

Egyszerű kerti világítástól kezdve a szinte filléres kültéri bútorok építéséig rengeteg olyan kültéri barkácsötlet van, amelyeket rövid idő alatt, kevés anyagból, kevés ráfordítással el tudunk készíteni. Ezek az ötletek nem igényelnek mást, mint egy kis tervezést, egy kis kézügyességet és néhány apró trükköt, aminek eredményeként a kertünk egy csodálatos menedék lehet, ahova bármikor elvonulhatunk feltöltődni. A következőkben megnézünk hat ilyen fenomális “do-it-yourself” ötletet a kertből!

1) Használaton kívüli tölcsérekből, edényfedőkből könnyedén készíthetünk trendi tárolókat kerti madzagainknak, köteleinknek. Egyszerűen csak rögzítsük őket a falra egy kampóra vagy szögre (persze a súlyt bírja el mindenképpen), és ha az alján még egy nyílást is vágunk, akkor azon keresztül bármikor kihúzhatunk annyit, amennyi kell.

Forrás: idealhome.co.uk

2) Egyszerű almás vagy éppen krumplisládák egymásra pakolásából tökéletes tárolókat készíthetünk a kinti dolgainknak, vagy akár divatos virágosállványként is használhatjuk őket.

Forrás: idealhome.co.uk

3) A régi polcainkat sem kell kidobni, egyszerűen kezeljük majd fessük le a kert színeihez illő színre őket és ha sokféle virágot tudunk rá helyezni, akkor tényleg igazi botanikus kert lehet otthonunk mellett.

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás