10 fantasztikus olaj a hajunk növesztésére!

Megosztás

Forrás: desirethelife.com

A hajunkra sokszor mondják, hogy testünk és fejünk ékessége, a korona, amire büszkék lehetünk, de valljuk be, elég sokan küzdenek kopaszodással, hajritkulással vagy hajhullással. Ha emögött nem állnak más jellegű problémák, akkor tehetünk azért, hogy valamelyest lassítsuk vagy akár megfordítsuk ezt a folyamatot. Következzen most 10 tipp a hajunk visszanövesztésére.

1) Ha hajolajokkal masszírozzuk be a fejbőrünket, akkor ezzel stimulálni tudjuk a hajhagymákat és így elkezdődhet egy-két helyen a haj újbóli növekedése. Ráadásul ez a gyakorlat segít csökkenteni a stresszt is.

Forrás: fictionhair.com

2) Az aloe vera szinte mindenre, így a hajhullás megakadályozására is jó, szimplán csak tiszta aloe verát kell a fejbőrünkre juttatni heti néhány alkalommal.

3) A kókuszolajat használhatjuk hajmosás előtt és után is, sőt, akár még rajta is hagyhatjuk néhány óráig, mielőtt lemosnánk. Segít hajunk egészségét megőrizni és erősíteni a hajszálakat.

4) A sokat reklámozott Viviscal hajszérum is segíthet, mert rengeteg olyan vitamint, ásványi anyagot tartalmaz, amelyek segítenek a meglévő sejteket erősíteni és az új sejtek születését is támogatják.

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás