Öt jótanács az idő jó eltöltéséhez otthon a gyerekekkel!

Megosztás

Forrás: entrepeneur.com

A koronavírus-járvány idején igazán felerősödtek azok a hangok, hogy otthon a gyerekekkel igyekezzünk kreatív dolgokat csinálni, próbáljuk minimalizálni az elektronikai eszközökkel töltött időt. Persze ezt könnyebb volt leírni, mint megvalósítani, sokszor pedig olyan tippekkel bombáznak minket az interneten, amelyeket szinte lehetetlen jól megvalósítani. Igazából általános tanácsok sokkal többet segíthetnek időnként, ezért most jöjjön öt tanács, hogy mivel lehetne még jobban elütni telefon és tévéjáték nélkül az időt.

1) A gyerekek nagyon szeretnek a konyhában tevékenykedni. Fogadjuk el, hogy kicsit több lesz a rendetlenség és a piszok, de ellenben a hangulat csodálatos lesz, gyerekeink pedig nagyon fogják élvezni a tészta gyúrását, a torta megkenését vagy éppen a zöldségek szeletelését.

Forrás: score.org

2) Nem kell sokperces videókat böngészni a neten ötletek után kutatva, találjunk ki saját magunk kézműves ötleteket, próbáljunk együtt varrni, még akkor is, ha életünkben nem varrtunk. Próbáljunk hajtogatni valamit, próbáljunk dobozokból különféle játékokat készíteni, kosárpalánkot, várat és így tovább.

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás