Egy pár a pandémia alatt interneten házasodott össze holott soha nem találkoztak személyesen

Megosztás

Ayse és Darrin egyedülálló pandémiás románcot ápolnak. A távkapcsolatban élő pár nemrégiben kötötte össze az életét Zoomon keresztül, annak ellenére, hogy soha nem találkoztak személyesen.

A pár a 24 éves Darrin édesanyján, Kendán keresztül ismerkedett meg. A 26 éves Ayse a mostani anyósával egy Facebook-csoportba belépve kezdett beszélgetni. A csoport célja, hogy digitális levelezőtársakat ismerjenek meg szerte a világon.

Kenda megemlítette, Aysenak, hogy van egy vele egykorú fia, akivel meg is kezdődött a beszélgetése 2020 júliusában. A fiatal nő az Egyesült Királysában még a férfi az Egyesült Államokban élt. Számukra azonban az ötórás Időeltolódás is alig jelentett akadályt.

A világjárvány idején történt az eset, Ayse pedig nem dolgozott, mivel a Lancasteri munkahelyéről elbocsátották. Hogy Darrinnel tölthesse minden szabadidejét, ezért megváltoztatta a lefekvési szokását, és teljes mértékben alkalmazkodott a férfihez.

Annak ellenére, hogy a koronavírushoz kapcsolódó utazási korlátozások megakadályozzák a személyes találkozást, Darrin 2020 novemberében hivatalosan megkérte Ayse-t, hogy legyen a barátnője, és elkezdték tervezni közös jövőjüket, vagyis hogy Ayse az Egyesült Államokba utazhasson.


Megosztás