Ronda karácsonyi pulcsik. Most akkor ez divatos vagy sem?

Megosztás

Eddig karácsonykor két féle ember létezett. Az aki ünnepibe öltözött és kicsípte magát amennyire csak tudta, és az aki kényelmesre vette a figurát és pizsamában maradt egész nap. De néhány éve egy harmadik karácsonyi öltözködési stílus is felütötte a fejét. Világszerte elkezdtek hódítani a csúnya karácsonyi pulcsik. Mindenféle verzióban megtalálhatjuk őket, és akármerre nézünk, egész decemberben ezek jönnek velünk szembe.

csúnya pulcsi
Forrás: abcnews.go.com

Vannak nőknek, férfiaknak, gyerekeknek, de még pároknak gyártott verziók is. Van aki arra törekszik minden évben, hogy a legeslegcsúnyábbat válassza ki. Ízléstelenek, rikítóak és nem mellesleg legtöbbször gyenge minőségűek is. De ez a lényegük. Nem kell szépnek lenniük, nem kell ízlésesnek lenniük, és úgy tűnik még csak kényelmesnek sem kell lenniük. Lényeg hogy legyen csúnya, mert ebben megjelenni karácsonykor felér egy teljes este vitatémájával.

csúnya pulcsi karácsony
Forrás: sheknows.com

Viszonylag megosztó ez a koncepció az emberek körében. Sokan viccesnek találják és még versenyt is indítanak azzal kapcsolatban, hogy kinek sikerül a legcsúnyábbat beszereznie. Mások pedig úgy gondolják, hogy a karácsonyi hagyományoknak ez teljesen hátat fordít vagy kigúnyolja azokat.

Mindenesetre egy igazi marketingfogás lett ebből. Vannak olyan webáruházak, amelyek csak erre a célra vannak szentelve.

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás