Egy óriási apró ház, avagy hogyan maxoljunk ki 20 négyzetmétert!

Megosztás

apró ház kívülről
http://insedia.me/idea/

Ahogy arra a névből is következtethetünk, ezek az úgy nevezett ‘Apró házak’ tényleg nagyon kicsik. Amiről leginkább ismertek és amiért a legjobban szeretjük őket az az, hogy minden egyes négyzetméterük maximálisan ki van használva. Vess egy pillantás erre a csodálatos Viktoriánus stílusú házra. Mindössze 20 négyzetméteres, de biztosan itt akarsz majd élni ha meglátod a belső elrendezését!

apróház tulajdonosai
https://www.margarethirsch.co.za/couple-downsize-into-dream-off-the-grid-tiny-house-2/

Egy hagyományos ház megvásárlása manapság már nem csak hitelt igényel, hanem nagy összegű önköltséget is. Ugyanakkor az ilyen Apró házak nem igényelnek extra ráfordítást de ha mégis akkor is kevesebbet, mint egy átlagos méretű ház. Ez a megoldás pénzt és stresszt is megspórol neked! Gondolj csak bele, hogy mennyi gázt, vizet és elektromos áramot tudsz megtakarítani egy Apró házzal. Többek között ezek miatt is döntenek manapság egyre többen úgy, hogy ilyen típusú házat vásárolnak.

apróház nappali
https://tinyhousetalk.com/the-heritage-tiny-house-on-wheels-vintage/

Nem könnyű egy kis teret úgy berendezni, hogy az tágasnak hasson, de íme a példa, hogy mégis sikerülhet! A nappalit ablakok veszik körül, ami miatt a belső tér világos és tágasnak tűnik. A helység a fehér és lágy színek miatt nyugalmat áraszt.

A konyha teljesen felszerelt, van benne bőven munkafelület, tágas mosogató, gáztűzhely elszívóval, nagy hűtőszekrény és rengeteg tárolási lehetőség. Ez a konyha mindent tartalmaz amit egy hagyományos méretű ház konyhájától elvárnál.

apróház konyha
https://tinyhousetalk.com/the-heritage-tiny-house-on-wheels-vintage/

El tudod képzelni, hogy itt élsz? Ha igen akkor mindenképp keress fel egy hitelügyintézőt, és beszéld meg vele a lehetőségeidet! Ne felejtsd el megosztani barátaiddal is ezt az Apró házat.

Érdekes volt? Kövess a Facebookon!

 

 

 

Köszönjük szépen!


Megosztás