Nőjön magasabbra természetes módon!

Megosztás

Sokan vannak testmagasságukkal úgy, hogy jobban örülnének, ha pár centivel nagyobbra nőttek volna. Főleg a férfiak körében kelthet az alacsonyabb termet frusztrációt, komplexusokat, ami végül önbizalomhiányhoz vezet. Nem kell beletörődnie az alacsony termetébe. Átlagban 1-3 centit mindenki tud nyújtani magasságán, méghozzá természetes módon, műtéti beavatkozás, tabletták nélkül. De mégis hogyan?

férfi magasság
https://cdn.vashurok.ru

Az ember növekedését sok minden befolyásolja. A körülmények, amelyekben fejlődik, a gének az életmód, az éghajlat, stb. A férfiak átlag magassága 176-180 cm, a nőknél valamivel alacsonyabb – 164-168 cm. A férfiak az állandó magasságukat olyan 20 és 24 éves kor körül érik el, míg a nők hamarabb, 15-18 éves koruk között. Az alábbiakban található tippek akkor is kipróbálhatóak, ha már elérte azt a kort, ami után magassága már nem növekedik.

magasság mérése
Forrás: www.dr-ommanian.com

Étkezzen egészségesen

Az étrend fontos szerepet játszik a magasságban. A fehérjében és kalciumban gazdag étrend segít, erősíti a csontokat, ami fontos a magasság szempontjából, hogy elbírják a testet. Kevesen tudják, de a szénsavas italok, amik szénsavat tartalmaznak, megeszik a csontot, ezzel gyengébbé téve azt.

Mozogjon sokat, végezzen nyújtó gyakorlatokat

Az állandó mozgás elősegíti a magasabbá növekedést. A legismertebb nyújtó típusú edzésforma a függeszkedés, a sprintelés és az úszás. Ezek a mozgásformák az izmok nyúlását eredményezik, amik magasabbá tehetik a testet. A rendszeres úszás amellett, hogy javítja a légzést, különösen jó a gerinc nyújtására, főleg a mellúszás. A gerincnyújtó, gravitációs pad használata szintén segíthet, a gerincoszlopot nem terheli nyomás és a függő helyzet következtében a csigolyák eltávolodnak egymástól, az izmok megnyúlnak.


Megosztás