A mostoha apa visszavonta ígéretét: nem fizette az esküvőt lányának

Megosztás

Az egész történet a Redditen nyert nyilvánosságot, amikor a mostoha apa godzilla_moon felhasználónév alatt írta le hosszasan, hogy hogyan használta ki és alázta meg őt élettársa és mostohalánya. A férfi elmondása szerint tíz évig volt szerető társ és apa, majd rá kellett jönnie, hogy valójában soha nem volt a család elismert tagja. Úgy gondolja, helyesen járt el, amikor megvonta lányártól az anyagi támogatást. Sokan egyet értenek vele, míg mások úgy gondolják, ő is hibás a történek miatt.

Szomorú apa
bridesblush.com

A férfi volt a család kenyérkeresője és mindent megtett annak érdekében, hogy szeretteit boldognak lássa. Amikor lány a középiskola befejezése után főiskolára szeretett volna menni, apja ebben is támogatta és ő állta a tanulmányi költségeket, emiatt 40 000 dolláros hitelbe verte magát. A lány a főiskola ideje alatt is az apai házban lakott, sőt születésnapjára egy autót is kapott ajándékba.

apa és lánya
bridesblush.com

Amikor a lány megismerte élete szerelmét, és úgy döntött, hogy összeköti vele az életét, godzilla_moon felajánlotta, hogy fizeti az esküvő költségeit is, mivel a lány biológiai apja nem igazán volt jelen gyermeke hétköznapjaiban. Soha nem volt elérhető, amikor szükség lett volna rá, de néha előbukkant a semmiből és helyet követelt magának a lány életében. Annak ellenére, hogy a férfi nem tett eleget atyai kötelességeinek, lánya mégis nagyon ragaszkodott hozzá.


Megosztás