Melyiket választod a 10 ajtó közül? Sokat elárul a személyiségedről.

Megosztás

Melyik ajtón lépnél be szívesen? Melyik ajtó vezet a személyiségedhez? Válassz egyet, és elmondjuk mi jellemző rád.

1. ajtó: Szórakoztató és könnyed személyiség vagy

Azt szeretnéd, ha a környezetedben lévő emberek biztonságban éreznék magukat, és ezért mindig barátságos környezetet teremtesz a számukra. Élvezed az élet apró örömeit is, legyen az akár egy illatgyertya, vagy a friss pékáru illata a helyi a cukrászdából. A partneredet nagyon megbecsülöd. Az utazás iránti szereteted és a más kultúrák iránti érdeklődés a szenvedélyed. Negatívum, hogy szinte sosem kérsz segítséget, még akkor sem amikor szükséged lenne rá.

2. ajtó: Egyszerűség és letisztultság jellemez

Egyszerű és tiszta lélek vagy. A munkában és a karrierben elért eredményeid sokat elárulnak intellektusodról. Valami azonban hiányzik az életedből. Érdemes önfejlesztésbe kezdeni, és megtalálni a kreatív oldaladat. Próbálj meg egy picit több színt vinni az életedbe, és ne felejts el vidám emlékeket teremteni, amelyekre mosollyal tekinthetsz vissza. Bár a tiszta, tökéletes létezésre való törekvés fontos lehet, de néha a érdemes új dolgokat kipróbálni.

3. ajtó: Művészi hajlamokkal rendelkezel

Különleges egyéniség vagy, és nagyon sok dologban tehetséges. Művészi hajlamaid mellett nyitott személyiség vagy, és sokféleképpen fejezed ki magad. Aki beenged az életébe, az egy percig sem fog unatkozni, kész ajándék leszel a számukra. Olyan vagy, mint egy dzsinn, akármit létrehozhatsz a semmiből, ha elég eltökélt vagy. Sokszor azonban elkalandozol, és fejben teljesen máshol vagy. Ha letört vagy, általában a természetben vigaszt lelsz.

4. Üdvözöllek öreg lélek

Művészien szereted kifejezni az érzéseidet, többek között írással, zenével, vagy akár festészettel. Általában te vagy a magad megmentője, és megtartod a gondolataidat és a problémáidat magadnak. Tudsz nyitott és barátságos lenni, ugyanakkor magadba zárkózol ha a saját érzéseidről van szó. Tudnod kell, hogy számíthatsz az emberekre, és ahogyan ők megosztják veled az érzéseiket és titkaikat, úgy te is megoszthatod velük. Érdemes megnyílni a szeretteidnek. Biztosan jobban fogod érezni magad tőle.


Megosztás