Egy süket férfi adoptált egy süket kutyát – nem hiszed el, mire tanította meg!

Megosztás

Az ilyen és ehhez hasonló történetek mindig szívet melengetőek, hiszen a következő is egy csodás egymásra találás történetét meséli el, amelyben egy süketként született férfi egy szintén süket kutyát fogadott örökbe, majd megtanította jelbeszéddel kommunikálni. Az amerikai Maine állambeli Nick Abbott Emerson nevű kutyusát egy állatokat mentő szervezeten keresztül fogadta örökbe, amely Emersont még Floridában menekítette ki 6 hetes korában.

A kutyus és gazdija
Forrás: goodmorningamerica.com

Különféle vírusfertőzések okán súlyos rohamoktól és egyéb egészségügyi problémáktól szenvedett, amelyeket aztán nagy nehezen le tudott gyűrni és így került az adoptálásra váró kutyusok közé, mondta el a kutyamentő alapítvány vezetője. Ahogy Lindsay Powers elmondta, “amint bekerült az otthonba az állatorvostól…azonnal észrevettük, hogy hallási nehézségei vannak”, ettől függetlenül egyébként teljesen normális kutyaként viselkedett.

Ő Emerson
Forrás: goodmorningamerica.com

Powers azt is elmondta, hogy óriási öröm az ő és kollégái számára is, hogy a rendkívül nagy nehézségek ellenére igazi tündérmeseként ért véget Emerson története. Hiszen gyógyulása után az alapítvány Facebookon elkezdett gazdát keresni a kutyának abban a reményben, hogy előbb-utóbb szerető otthont találnak neki és végül hetekkel később befutott egy jelentkezés Abbottól.

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás