Íme néhány kevésbé ismert tény kedvenc filmjeidről

Megosztás

Íme néhány kevésbé ismert tény népszerű filmekről. Hallott már bármelyikről?

1. A Jokerben Joaquin Phoenix 23 kilót fogyott, hogy eljátssza Arthur Fleck szerepét. Phoenix ugyanazzal az orvossal konzultált, aki segített neki lefogyni a The Master című filmben nyújtott alakítására. Miután a Joker forgatása véget ért, 11 kilót sikerült visszahíznia.

2. A Now You See Me című filmben Isla Fisher majdnem megfulladt a teljes szereplőgárda és stáb előtt, miközben az egyik jelenetben egy víz alatti bűvésztrükköt forgattak. A jelenetben Fisher karaktere láncra volt kötve, és egy víztartályba merült. A csuklóján gyorsan kioldható mágneses láncok voltak, aminek köszönhetően könnyen meg kellett volna menekülnie. Azonban a láncot, ami a lába közé ment, nem lehetett elszakítani, és elakadt. Fisher szerint a stáb nem fogta fel azonnal, mert “mindenki azt gondolta, hogy mesés színészi alakítást nyújtok”. Szerencsére végül rájöttek, hogy bajban van, és segítettek eloldozni.

3. A Hihetetlen család 2-ben Frozone felesége (Honey) végre feltűnhetett volna, de végül két indok miatt úgy döntöttek, hogy nem jelenítik meg a képernyőn. Brad Bird író-rendező szerint a Honey-jelenetet (ami a nyitó harcsorozatban történt volna) azért vágták ki, mert úgy érezték, túl sokáig maradtak távol a nagy akciójelenettől, és ezzel megtörték volna a lendületet. A második , jelentősebb ok, hogy Honey kamerán kívülisége viccként jelenik meg a filmben, így a nézők annak képzelhetik a karaktert, akinek akarják.


Megosztás