Ezektől a plasztikai műtétektől néznek ki jobban a hírességek az átlagos embereknél

Megosztás

Egy ismert instagram felhasználó, Dana Omari azzal vált híressé, hogy ismert sztárokról oszt meg leleplező fotókat, a plasztikai műtétjüket illetően. A következő listában megmutatjuk az általa összegyűjtött legnépszerűbb beavatkozásokat a celebek körében:

The fox eye lift, avagy a rókaszem lifting

Hogyan érheti el ezt a filterre emlékeztető csábos pillantást Kendall Jenner és Bella Hadid? Nem, nem a smink miatt. A sztárok a költséges a rókaszem liftinget választják amelynek során a szem külső sarkát műtéti úton alakítják át. Ez megváltoztatja a szem dőlésszögét amivel optikailag nagyobb lesz, ugyanakkor széthúzza, tehát „ferdébb” eredményt kölcsönöz. A beavatkozás körülbelül 5000 dollárba kerül. Ezt az eljárást gyakran párosítják sebészeti szemöldökfelhúzással is, ami a szemeket is szélesebbé és fényesebbé teheti.

The ponytail facelift, avagy a lófarok arcplasztika

Arcplasztika – már nem csak azok számára ajánlott, akik elértek egy bizonyos életkort. Az úgynevezett lófarok arcplasztika népszerű a sztárok körében. Az eljárás következtében magasabbra húzzák fel a halántékot, ami feszesebb pillantást kölcsönözheti. Ez a plasztika egyre nagyobb érdeklődést vált ki a húszas éveik körüli járó sztárcsillagoknál. Omari szerint Bella Hadid és Ariana Grande is átesett ezen az eljáráson, ami akár 100 000 dollárba is kerülhet.


Megosztás