Ezek a színészek ki nem állhatták egymást a forgatások alatt

Megosztás

A színészek, a filmek és sorozatok forgatása alatt több hónapot, vagy akár éveket is közösen kénytelenek tölteni. Ha nincs meg a közös szimpátia, sőt, ha egyenesen ki nem állhatják egymást, akkor valóban jó színésznek kell lenniük hogy eljátszhassák a legjobb barát, vagy akár párkapcsolati szerepeket is. Íme néhány színész akik nem kedvelték egymást a forgatások alatt.

Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall

Szomorú belegondolni, hogy habár legjobb barátokként láttuk őket a képernyőn, a két színésznő közötti viszony egyáltalán nem volt rózsás. Először 2017-ben robbant ki a botrány, amikor Kim Cattrall megjelent Piers Morgan beszélgetőműsorában, és közölte hogy nem hajlandó részt venni a Szex és New York mozifilm 3. részének forgatásán, a “mérgező” környezet miatt, amivel egyértelműen Sarahra célzott.

Amikor Kim 55 éves bátyját holtan találták 2018 februárjában, Sarah részvétet nyilvánított egy posztban. Kim Cattrall ezt nem hagyta szó nélkül, és az alábbi módon reagált: “Te nem vagy a családom, és nem vagy a barátom. Ne használd fel a tragédiánkat hogy visszaállítsd a jó kislány imidzsed. ” Parker állítása szerint nagy szívfájdalmat okozott neki, ahogyan Kim reagált.

Lea Michele és Naya Rivera

A Glee című sorozat forgatásán állandó viszály és dráma volt a két gyönyörű színésznő között. Rivera a Sorry Not Sorry: Dreams, Mistakes and Growing Up című memoárjában is megerősítette, hogy nagyon nehezen jöttek ki Michelevel.

Rivera elmondása szerint a sorozat egyik írója úgy jellemezte őket, mint az akkumlátor két ellentétes oldalát. Mindkettejük erős akaratú és rivális természetű, de nem csak egymással, hanem mindenkivel.


Megosztás