Egy elképesztő szerelmi történet egy pár megismerkedéséről

Megosztás

Heidi es Ed Savitt már régóta boldog párkapcsolatban éltek, amikor rászánták magukat arra a nagy lépésre, hogy bemutassák egymást a szülőknek. Heidi anyja alig hitt a szemének, amikor bemutatták neki Edet. Olvass tovább és ismerd meg ezt a különös történetet.

Heidi és Ed a Newcastle-i egyetemen ismerkedtek meg, a lány ugyanis ott tanult közgazdaságtant és menedzsmentet. Már több alkalommal randiztak és nagyon jól érezték magukat együtt, mit sem sejtve arról, hogy milyen titok lengi körbe őket.

Couple get engaged - then her mum drops bombshell about the time they first  met - Mirror Online
Instagram

Már a fiatalok megismerkedése sem volt hétköznapi. Az Ed kollégiumában található mosógép meghibásodott, és amikor meglátta Heidi nevét egy hirdetőn kiragasztva, őt hívta segítségért. Már az első találkozásukkor érezték, hogy egy hullámhosszon vannak és valódi lelki társa leltek. Kapcsolatuk a lehető legtökéletesebben alakult minden téren. A legnagyobb változás azonban akkor következett be, amikor ellátogattak Heidi édesanyjához.

the savitts
Instagram

A látogatás során hosszas beszélgetés bontakozott ki. Kate, az édesanya szerette volna jobban megismerni leendő vejét, akit igen rokonszenvesnek talált. Egyszer csak a nyári vakációkra és kirándulásokra terelődött a szó. Kate felidézte az 1997-es családi kirándulást, amikor is Heidi minden egyes nap egy Ed nevű kisfiúval játszott. Miután a pár haza indult, Kate-et nem hagyta nyugodni ez a gondolat és előkereste a padlásról a régi fotóalbumokat.


Megosztás