8 nagyszerű ötlet, ami könnyebbé teheti életünket

Megosztás

Lámpatisztítás
Forrás: sogoodly.com

Amikor az ember küszködik valamilyen problémával, nehezen fér hozzá valamihez, nem fér el valami úgy, ahogy szerettük volna, sokszor nem gondolunk rá, hogy ez másoknak is okozott már problémát is mások talán elő is rukkoltak egy megoldással. A következőkben megnézünk 8 olyan dolgot, ami mindennapos dolgokat változtathat meg teljesen az életünkben!

1) Wifierősítő – talán a listánkról ez az, ami már sokaknak eszébe jutott és sokaknak lehet is. Ez akkor jó, ha nagyobb házban vagyunk vagy messzebb is akarjuk használni a wifinket. Nem túl drága és roppant egyszerű használni, ráadásul akkor is segít, ha sok felhasználója van az adott hálózatnak egy helyen.

2) Sokan esküsznek arra, hogy a fogkrém nagyon jó segítség a fényszórók megtisztítására, ami azért is fontos, mert sötétben akár életveszélyes helyzetbe is kerülhetünk amiatt, mert a lámpáink ki vannak fakulva, matt lett a bevonatuk. Állítólag van egy-két fogkrémtípus, ami különösen jó erre a célra.

Laposra zacskózott hús
Forrás: sogoodly.com

3) Szeretünk a kutyusunkkal sétálni, de zavar minket, ha néha megvadulva ugat és képtelenek vagyunk lenyugtatni? Akkor jön jól a BarxBuddy, ami egy aprócska eszköz, ami egy gombnyomásra magas frekvenciájú hangot bocsát ki és ettől azonnal elhallgat a kutya. És idomításra ugyanúgy használható!

4) Sokan szoktak nagy mennyiségben vásárolni húst, amikor jó áron értékesítik, aztán a hűtőben le lehet tárolni jó sokáig. Általában mindenki csak berakja egészben a húst, ahogy megvette, pedig ha minél simábbra vasalva, nagyon vékony rétegben fagyasztjuk le, akkor egyrészt könnyebb lesz kiolvasztani is, másrészt a tárolás is hatékonyabb.

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás