Egy tinédzser lány hazavitt egy robotbabát egy iskolai projekthez, de nem sikerült túl jól

Megosztás

Rengeteg amerikai középiskolás diák küszködött gyermekfejlesztés órán a „tojás” projekttel. A feladat abból állt, hogy haza kellett vinni egy tojást a hétvégére, és úgy kellett tenni, mintha a tojás csecsemő lenne, és vigyázni kellett rá.

A technika azonban jelentősen fejlődött, mert a cikkben szereplő lány egy olyan robotbabával állított haza, ami az igazi babákhoz hasonlóan sír és hangoskodik, ha nem ringatják, etetik, büfiztetik, teszik tisztába, vagy egyszerűen csak azért, mert nyűgös.

Lawren Galloway Ewing, a cikkben szereplő tinédzser lány édesanyja, megosztott egy humoros posztot a lányáról, amelyben az iskolai projektről beszél:

„Ismerje meg Williamet. Ő Olivia interaktív babája, a kisgyermekkori nevelési órához. Most pedig találkozzon Oliviával és Williammel. Péntek este óta van nála a baba. Teljesen kimerült, és készen áll arra, hogy kilép az osztályból, és visszaadja (vagy akár visszadobja) Williamet. Határozottan tanulságos élmény volt. Eddigi kedvenc pillanatom az, amikor tegnap éjjel 3 óra körül bejött a szobámba. Rendesen könnyek szöktek a szemébe, miközben az üvegével etette a babát. Könyörgött, hogy segítsek neki, mert aludni akart. Hát igen, nem segítettem.”

A baba rengetegszer jajgatott, és Olivia bárhogyan próbálkozott, nem tudta elhallgattatni. A lány rendesen megtapasztalhatta, milyen érzés édesanyának lenni.


Megosztás