Egy rejtélyes bőrönd esete a pince mélyén

Megosztás

A titokzatos kaland 2014-ben kezdődött. Chris és felesége, egy fiatal pár éppen akkor vásárolt új házat Cleveland külvárosában, egész pontosan Ohioban. Mint minden friss szerelmes párocska, abban reménykedtek, hogy együtt sok új emlékkel tölthetik meg a négy falat. Noha a szerkezet egészen tisztességesnek látszott, mégis tudták, néhány helyiség sok szeretetet és gondoskodást igényel majd. Az alagsor például, teljes körű felújításra szorult lelakott állapota miatt.

Cleveland külvárosában található ház
forhappyhome.com

Amikor Chris lement a pincébe, felmérni a helyzetet, egyből tudta, a helyzet kritikus, a kihívás óriási. Fontolóra vette, hogy szakembereket hív segítségül, de végül úgy döntött, maga hozza rendbe. A falak tele voltak graffiti rajzokkal, a mennyezeti gerendák megvetemedtek. Hatalmas munkának nézett elébe, de valami gyönyörűt szeretett volna létrehozni.

unspalsh.com

Első útja az építőanyag kereskedésbe vezetett, ahol egy halom anyagot vásárolt a felújításhoz. Akkor még bizakodó volt és úgy tervezte, hogy három hónap alatt minden munkát elvégez, újjá varázsolja az alagsort. De azt még nem sejtette, hogy egy nagy meglepetés vár rá. Chris a belmagasságot akarta csökkenteni. Ahogy leszerelte a gerendákat, valami furcsa, zöld és szürke színű tárgyra lett figyelmes. Közelebb lépve látta, hogy az egy régi bőrönd. Gyorsan letette a szerszámot, és kiemelte a helyéről. Lehívta a feleségét, hogy közösen nézzék meg, mi rejt a belseje.

Bőrönd
forhappyhome.com

Kérdések özönlöttek a fiatal férfi fejébe, a felesége is rettenetesen aggodalmaskodott. Független attól, hogy mi lehetett benne, fontosnak tartották a helyes döntést meghozni. A bőrönd ugyan nem volt túl nagy, viszont méretéhez képest nagyon nehéz. A szerelmesek egy ideig vitatkoztak rajta, hogy mitévők legyenek. Végül úgy döntöttek, hogy előbb kinyitják, csak aztán hívják fel az előző tulajdonosokat, vagy épp a rendőrséget, ha veszélyes vagy bűnös dologra lelnek.

Csak a bőrönd
forhappyhome.com

Chris kivitte az udvarra a koffert, úgy gondolta, hogy talán úgy biztonságosabb, ha nem egy zárt térben esik neki. Ez jó döntés volt, hiszen nem tudhatta, mi történik, ha végül felnyitja. Eszébe jutott ugyanis, hogy vegyszer, vagy a házra veszélyes anyag lehet a tartalma. A levegőn egy éles olló segítségével feltörte, és felemelte a fedelét. Nem hitt a szemének! Hogy mit látott? Az a következő oldalon derül ki.


Megosztás