Kezdőlap Állatvilág Egy nő megható története, aki megetetett egy kóbor macskát, mire az állat...

Egy nő megható története, aki megetetett egy kóbor macskát, mire az állat visszament hozzá az egész családjával

Megosztás

Egy kanadai nő megosztotta lenyűgöző történetet egy kóbor macskáról, aki egy nap besétált a kertjébe.

Lisianne Quebecből egy fekete nőstény cicát talált a kertjében kószálni. Meglepő módon a kisállat meglehetősen barátságos volt, és nem is kérette magát, amikor ennivalóval kínálták. Lisianne azonnal összebarátkozott a gyönyörű és barátságos cicával. Ezután a macska visszajött további élelmet remélve, és még azt is hagyta, hogy játszanak vele.

Nem sokkal később Lisianne úgy döntött, hogy „Usagi”-nak nevezi el a macskát. Egy idő után észrevette, hogy a cica pocakja egyre nagyobb és nagyobb. Kicsit aggódott, mert az gondolta, hogy túletethette a macskát. Aztán egy nap meglepődve látta, hogy Usagi pocakja hirtelen visszatért korábbi méretéhez. De még csak nem is ez a legnagyobb meglepetés. Napokkal később Usagi ismét ellátogatott Lisiannehez, és hozott magával egy kismacskát, majd visszament, hogy hozzon még egyet és még egyet. Usagi egyenként bemutatta 6 újszülött kismacskáját az őt tápláló nőnek.

A kanadai nő számára ekkor hirtelen minden a helyére került. Usagi várandós volt, amikor Lisianne rátalált a kertben. Az állatnak szüksége volt valakire, aki gondozni tudja őt. Lisianne-nak köszönhetően a macska 6 egészséges kiscicát tudott világra hozni.

Természetesen a kedves nő nem fordított hátat újdonsült barátnőjének. Melegen üdvözölte otthonában Usagit és imádnivaló cicáit. Még egy szobát is biztosított számukra, hogy Usagi kényelmesen etethesse az újszülötteket.

Három hónap elteltével úgy döntött, hogy egy helyi menhelyhez fordul segítségért. Még néhány barátját is felhívta, abban a reményben, hogy örökbe fogadják a cicákat.


Megosztás