Kezdőlap Érdekességek Egy német nő sátrat kínál kiadásra havi 400 fontért

Egy német nő sátrat kínál kiadásra havi 400 fontért

Megosztás

Egy nő posztjára csodálkozott rá az internet népe, miután feladott egy hirdetést, hogy lakótársat keres, és kiadná sátrát az erkélyén havi 400 fontért.

A 27 éves lány, akinek a keresztneve Sandra, kiadásai költségeinek csökkentése érdekében lakótársat keres egy zürichi lakásba, ahol ő is bérlőként tartózkodik. A leírásban azt mondta, a sátor ideális hely, ugyanis onnan kilátás nyílik a csillagos égre.

Sandra azonban nem egy tényleges hálószobát kínál a lakásban, hanem egy, kétszemélyes sátrat a fedetlen erkélyén, havi 400 fontért.

Az online hirdetés szerint a szigetelő szőnyegre felállított vízhatlan sátrat lehetséges plusz költség, például fűtés nélkül bérelni.

A hirdetésben az is szerepelt, hogy matracok és párnák is „igényelhetőek”.

A képeken látható, hogy a sátor a vékony betonerkélyre van felállítva, amely felett nincs tető, és úgy tűnik, az épület első emeletén található.

A sátorhoz egy világos rózsaszín kihúzható kiságy és egy párna tartozik, ami azt jelenti, hogy az új bérlő centiméterekre alszik a hideg kőpadlótól.

Szerencsére a bérleti szerződés tartalmazza a konyha, a nappali és a fürdőszoba közös használatát, hogy felmelegítsük magunkat, ha esetleg megfagynánk odakint.

Sandra azt nyilatkozta, hogy szeretne valakivel élni és csökkenteni a lakbérét.

Azt is elmondta, hogy szeretné felajánlani valakinek a lehetőséget, hogy olcsón lakhasson Zürichben.

“Ebben a városban nagyon nehéz helyzetük van a lakást keresőknek. Megfizethető bérelhető szobát találni szinte lehetetlen.”


Megosztás