Egy menyasszony nem akarja meghívni a jövendőbelije nagymamáját az esküvőre, az internet népétől kért tanácsot

Megosztás

Egy leendő menyasszony komment áradatot váltott ki, miután megkérdezte egy anonim posztban, téved-e, amiért nem akarja, hogy vőlegénye 98 éves nagymamája részt vegyen az esküvői fogadásukon.

A 28 éves nő, aki a @legitimate_scar_8747 felhasználónévvel szerepel a Redditen, nemrégiben megosztotta a dilemmáját az interneten. Elárulta, hogy jövő hónapban tartják az esküvőjüket, de komoly vitába keveredtek, ugyanis a menyasszony nem akarja meghívni a férfi idős nagymamáját a fogadásra. Az indoka, hogy az összejövetel extrém módon hangos lesz és ő azt szeretné ha parti hangulat lenne. Úgy gondolja, az idős nő nem illene a környezetbe.

Az ismeretlen nő elmondása szerint leendő férjével úgy döntöttek, hogy nem hívnak meg gyerekeket az esküvőjükre, mivel azt akarják, hogy az utóparti egy hatalmas buli legyen felnőtt barátainknak és családtagjainknak tánccal, hangos zenével és nyitott bárral. Pontosan emiatt nem akarja, hogy vőlegénye idős családtagja részt vegyen rajta.

A posztban a menyasszony kitér rá, hogy álláspontja miatt hatalmas vitába keveredtek jövendőbelijével, ugyanis párja nagymamája mindig arról álmodott, hogy részt vegyen legidősebb unokája esküvőjén. A férfi elmondása szerint, lehetséges, hogy az idős hölgy nem fogja megérni rokoninak jövőbeli esküvőjét.


Megosztás