Megosztás

Hisszük, hogy minden különleges alkalomnak emlékezetesnek kell lennie. A megfelelő ruha kiválasztása egy igen fontos feladat, hogy ezzel megtiszteljük életünk legfontosabb pillanatait. A végzős évek után, az érettségi bál (a magyarok esetében a szalagavató) egy különleges alkalom a számunkra. Egy új fejezet kezdődik az életükben. Ehhez az alkalomhoz Ciara Gan, egy 17 éves manilai diák elkészítette az általa megálmodott, tökéletes báli ruháját. A diáklány próbált keresni, de nem talált az igényeihez mérten megfelelő öltözéket, ezért az édesanyja segítségével megalkotott egy gyönyörű ruhát.

Olyan estélyit szeretett volna, ami a festészet iránti szenvedélyét is tükrözi. Akkor még nem gondolta, hogy a közösségi médián emberek ezrei fogják csodálni a művét. Volt aki azt hitte, a ruhát egy divattervező készítette. Senki sem gondolná, hogy egy 17 éves lány fejéből pattant ki az ötlet.

A ruha minden részlete Ciara személyiségét tükrözi. Azért választott például smaragdzöld alapot, mert a szín a mardekáros házat képviseli a Harry Potterben. A ruha elkészítése azonban nem volt könnyű feladat Ciara részére, ugyanis egyáltalán nem volt benne tapasztalata. Ciara youtube videókon keresztül sajátította el a varrás alapjait. A tervezés után az édesanyja segítségével elkezdték készíteni a ruhát. 13 yardnyi szatén anyagot, krinolint, ruhamerevítőt és swarovski kristályt használtak fel az estélyi elkészítéséhez.


Megosztás