Felmondott egy híres gyorsétterem alkalmazottja, és kitálalt munkájának sötét oldaláról

Megosztás

Egy amerikai nő, aki azt állítja, felmondott a McDonald’s nevű gyorsétteremnél, és lefilmezte a kilépés pillanatát, most feltöltött egy videót a TikTok nevű közösségi média platformjára, amelyben elmagyarázza, milyen is valójában egy gyorséttermi óriásnál dolgozni.

A közösségi média felhasználó azt álltja, volt olyan műszak, amiben még a mosdót sem használhatta. Az @itsabrokenhallelujah néven ismert TikTok felhasználó, aki feltöltötte a videóját, azt mondta, hogy négy évig dolgozott a gyorsétteremláncnál de egy nap elege lett, így a helyszínen felmondott.

Úgy gondolja, hogy a túlterhelt főnökök az alkalmazottaikon vezetik le a stresszt, és bántják őket, ha nem teljesítik a havi kitűzött célokat. Az amerikai nő azt is elmondta, hogy egy alkalommal azt is megtiltották neki a munkahelyén, hogy a mosdót használja.

A klipben szereplő nő többek között az alábbi problémákról beszélt a videóban:

„Négy évnyi munka után egy szörnyű vállalkozásnál, amely nem törődik az alkalmazottaival, teljesen kész vagyok.”

„Az ottani menedzserek nagyon durván beszélnek az emberekkel, és idegesek a ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy ők szeretnék.”

“Ha nem boldogulnak az idejükkel, akkor ráförmednek az alkalmazottaikra, és úgy beszélnek velük, mint a kutyával, és még csak azt sem engedik, hogy a fürdőszobát használják, emellett pedig durván beszélnek, és kiveszik a poharat a szájukból, minden ok nélkül.”


Megosztás