Egy 48 éves nő ellopta lánya személyazonosságát, hogy egyetemre járhasson és fiatal férfiakkal randevúzzon

Megosztás

Egy missouri anya börtönbüntetés elé néz, miután bevallotta, hogy ellopta lánya személyazonosságát, hogy diákhitelt szerezzen, és egyetemre iratkozzon be, hogy megvalósítsa erotikus fantáziáját a fiatal tanulókkal.

Az eredetileg 48 éves Laura Oglesby, lányaként, Lauren Haysként élte az életét több mint két éven keresztül, és csalása megtévesztette a szövetségi kormányt és a helyieket is Mountain View kisvárosában.

2016-ban Oglesby társadalombiztosítási kártyát igényelt Hays nevére, amelyet azonnal meg is kapott postán. Ettől kezdve Oglesby – aki eredetileg Arkansasból származott, és akkor 43 éves volt – ellopta lánya személyazonosságát, mondván, hogy Lauren Haysnek hívják, és csak 22 éves.

A csaló édesanya a még a húszas éveik elején járó, gyanútlan férfiakat kezdte el csábítani, akiknek fogalmuk sem volt arról, hogy Oglesby csaknem két évtizeddel idősebb, mint ahogyan állította.

Oglesby még egy snapchat fiókot is létrehozott, ahol Haysnek adta ki magát, és fiatalító szűrőket használt a képeihez. A való életben sem volt máshogy. Fiatalos volt a ruházata, a sminke, és még a személyisége is. A legtöbb ember valóban elhitte, hogy húszas éveiben jár.

Oglesby egy helyi házaspárhoz, Avery és Wendy Parkerhez költözött, akik azért fogadták be a nőt Mountain View-ban, mert azt hitték, hogy egy családon belüli erőszak elől menekülő fiatal nő. A manipulatív anya azt mondta nekik, hogy „Lauren Hays”-nek hívják, és közel két évig Parkeréknél élt.


Megosztás