A túlsúlyos Maine Coon cica, aki nehezebb mint egy kisgyermek, és mindenki összetéveszti a kutyával

Megosztás

Ez a macska akkora, mint egy kutya – és annyira édes, mint egy csecsemő.

A kelet-oroszországi Stary Oskolból vásárolt Maine Coonról úgy gondolják, hogy a világ legnagyobb macskája. Mindössze 2 éves, és máris jelentősen nagy termetű.

A gazdája, Julia Minina két éve vásárolta meg a Kefir névre keresztelt házikedvencet. Elmondása szerint, amikor vendégek érkeznek a házába, mindig összetévesztik az állatot egy kisebb kutyával. Kefir súlya nagyobb, mint egy átlagos 2 éves kisgyermeké.

Julia azt állította, hogy a Maine Coon termetéhez nagyon is passzol bájos kedélye. Nemcsak külsőre nőtt nagyra, de nagyon okos is, és mindig nyugodtan viselkedik.

Amikor Minina barátai és ismerősei jönnek hozzá látogatóba, minden figyelem a cicára irányul. Az állat azonban szívesen hagyja magát simogatni, és élvezi, hogy a figyelem középpontjában lehet.

A Maine Coon fajta, ahogy a neve is sugallja, Maine államból származik, és Észak-Amerika egyik legrégebbi hazai macskafajtája. A kezdeti időkben nagyra becsülték őket vadászati ​​készségeikért, és azóta „a szelíd óriás” becenevet kapták. A gazdáik manapság elsősorban beltérben tartják őket nagyra becsült házimacskaként. Ez a macskafajta barátságos és játékos, és „kutyaszerű” személyiségűnek is nevezik őket.


Megosztás