Hajléktalanból milliomos, aki nem felejtette el honnan jött!

Megosztás

Valószínűleg sokan nem hallottunk még Magyarországon Drew Goodallról, aki egy rendkívül sikeres vállalkozó az Egyesült Királyságban. Viszont van egy különleges történet is a sikere mögött, ugyanis a nagyjából 80 millió forintos éves profitot termelő Sunshine Shoeshine névre hallgató cége kizárólag hajléktalanokat és értelmi vagy testi fogyatékossággal szenvedőket alkalmaz.

A nehéz időkben
Forrás: disclose.tv

De ne gondoljuk, hogy csak azért segít, mert jótét lélek, hanem azért is, mert pontosan tudja, milyen a másik oldalon lenni. Bár a húszas éveiben Drew színészi karrierje egészen jól indult és egészen jó szerepeket is kapott, sajnos néhány rossz kritika miatt elkezdtek fogyni a meghallgatásai és végül elfogyott minden pénze. Úgy döntött azonban, hogy nem megy vissza a szülei házába, hiszen azzal beismerte volna, hogy elbukott, hanem inkább azt választotta, hogy az utcán fog élni – ez történt hat hónapon keresztül.

Az utcán nehéz az élet
Forrás: disclose.tv

Beszámolója szerint ez a periódus borzalmas volt, konkrétan ételért könyörgött, hogy képes legyen túlélni, többször durván megverték és papíron volt kénytelen az utcán aludni.

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás