Homeoffice: ezekben az országokban a legjobb otthonról dolgozni

Megosztás

Épp befejezted az e-mailed megírását, tarthatsz egy kis szünetet. Hátradőlsz a függőágyadban és megcsodálod a vöröses fényben lemenő napot. Vagy épp egy fontos hívást folytatsz egyik ügyfeleddel, amikor kinézel az ablakon és egy snowboardos siklik le a szemben levő lejtőn. A távmunka az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy világot láss, hiszen bárhonnan ugyanolyan hatékonysággal elvégezheted a napi feladataid. Nem vagy helyhez kötve.

laptop, kávé
Forrás: rackhost.hu

Ebben a jelenlegi járványhelyzetben rengeteget hallunk a távmunka előnyeiről, illetve hátrányairól. Igaz, most nem olyan könnyű utazgatni és kihasználni az idegen helyek felfedezését a távmunka által. De mi most mégis egy kicsit az előnyeire szeretnénk a hangsúlyt helyezni.

Itt van 5 ország, ahol a legideálisabb körülmények között végezheted otthonról a munkád. Ezek a vélemények Lonely Planet íróinak tapasztalataiból születtek.

mexikó
Forrás: qantas.com
  1. Mexikó

Cenoték és rusztikus ki kunyhók. Tradicionális templomok és tágas tengerpartok. Mezcal és taco. Mexikó a turisták és távmunkát végzők paradicsoma. Az időjárás kellemesen meleg egész évben. Hat hónapra szóló turista vízumot kínálnak és az internet hozzáférési lehetőség is kiváló náluk. Mi kell ennél több egy home office-ban dolgozónak?

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás