A legjobb olcsó hálószoba-berendezési trükkök

Megosztás

Ha épp nem költöztünk új helyre, akkor az idén nem töltöttünk túl sok időt lakberendezéssel. Attól függetlenül, hogy több időt töltöttünk a négy fal között, mint bármikor előtte, nem a lakberendezés volt a legnagyobb prioritásunk. Inkább fertőtlenítettük az ismerős felületeket, és élveztük az otthon melegét a jól megszokott berendezéssel együtt.

Ennyi bent töltött idő után lehet elképzeltük magunkat, hogy milyen lenne egy selyem ágyneműbe belehuppanni egy szuper luxus hálószobában. Vagy a hiper-szuper, akármilyen pozícióba állítható íróasztalszékünkön pörögni az előző online megbeszélés után. De valjuk be, nem akarunk annyi pénzt költeni a lakásunkra, amennyit a luxus megkíván.

hálószoba
Forrás: theeverygirl.com

De luxusérzetet kreálhatunk olcsón is. Néhány gondosan kiválogatott kiegészítőtől egyből drágábbnak tűnhet a berendezésed, nem szükséges egyiptomi pamutot vagy tervezőtől származó bútort vásárolj. Néha csak egy szép váza és egy ízléses gyertya szükséges a luxusérzethez. Itt van néhány tipp, amitől a hálószobádban jobban fogod magad érezni mint bármelyik hotel lakosztályán.

díszpárna
Forrás: thespruce.com
  1. Szerezz be díszpárnákat

A nagy franciaágyakon mindig jól tud mutatni több egymás elé helyezett díszpárnak. Persze harmonizáljanak színekben ezek. Akár szezonálisan lecserélheted őket. Télen téli motívumost, nyáron virágosat, tavasszal és ősszel semlegest használj. Méretek és formák szerint variálható darabok.

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás