Hét ok, hogy kipróbáljuk a szerelmeskedést normál fényviszonyok mellett is

Megosztás

Két összegabalyodó láb
Forrás: cosmopolitan.com

Sok férfi és nő számára okoz mindig problémát, hogy nem igazán tudnak úgy ellazulva szeretkezni partnerükkel, ha égnek a lámpák vagy akár erős természetes fény borítja be a helyszínt. Egy felmérés szerint tízből hét ember sötétben szerelmeskedik párjával. Ez főleg azért van így, mert nem érezzük magunkat elég magabiztosnak meztelenül teljes nappali fényben, sötétben viszont jobban oldódnak a gátlások. Mindenesetre érdemes megpróbálni egyszer partnerünk támogatásával fényben is kipróbálni. Jöjjön 7 ok, amiért ez jó lehet nekünk!

1) Ami a legjobb, láthatjuk, hogy mit is csinálunk és amit csinálunk, azt még jobban tudjuk csinálni, hiszen pontosan látjuk, hogy hova nyúlunk és maximális örömöt tudunk partnerünken adni.

Egy női test
Forrás: cosmopolitan.com

2) Egyszerűen biztonságosabb is, könnyebb felhelyezni az óvszert, elkerülhetjük a leeséseket, megbotlásokat és így tovább. És elég csak körbenézni az interneten, hogy lássuk milyen súlyos szexbalesetek történtek már a világon. Itt írtunk is egy ilyenről!

3) Erősíti a felek közötti kapcsolatot, hiszen így szerelmeskedés közben akár egymás szemébe is tudunk nézni – sok terapeuta javasolja is, hogy a szex elején pár percig csak nézzünk egymás szemébe és simogassuk egymást.

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás