Ez az orosz nő lenne Scarlett Johansson ikertestvére?

Megosztás

Egy orosz TikTok felhasználó, aki kísértetiesen hasonlít a “fekete özvegyre”, Scarlett Johanssonra, besokallt, és azt mondta, hogy saját életet akar, miután többször összetévesztették a színésznővel. Ekaterina, a 24 éves “hasonmás” elmondta, hogy nincs olyan nap, hogy ne említenék egy lapon a színésznővel, pedig ő nem próbál úgy kinézni, mint Scarlett. Egyszerűen csak hasonlítanak.

A nő TikTokját 10,2 millió ember követi, akik közül jópáran azt hiszik, hogy a híres amerikai színésznő profilját találták meg. Több olyan kommentet is kapott, amiben megköszönték a részvételét a fekete özvegyben való szereplése miatt. A lány kihasználva a hírnevét és a meggyőző külsejét, Maykopból (szülővárosából) Moszkvába költözött, és modell karrierbe kezdett.

Elmondása szerint 12 éves volt, amikor először megjegyezték az osztálytársai, hogy nagy a hasonlóság közte és a színésznő között. Amikor Ekaterina meglátta Scarlettet, ledöbbent.
Habár az élete ideálisnak tűnik, sajnos több megpróbáltatáson is keresztül kellett mennie. Vannak olyan kommentelők, akik haragudnak Scarlett Johanssonra, a Ghost in the shell című szerepléséért, ugyanis a színésznő egy eredetileg ázsiai karaktert játszott el. Az erre irányuló gyűlölködő kommentekből Ekaterina postaládájába is jutottak, és voltak, akik halásonan megfenyegették.

Ekaterina csak arra vágyik, hogy végre a saját életét élhesse, nem pedig Scarlettét, ami elég nehéz feladat, hiszen a hasonló vonásaik miatt vált népszerűvé.

Mielőtt modell karrierbe kezdett, havonta 700 dollárt vitt haza. A szülei eleinte nem támogatták, mert aggódtak érte. De Ekaterinának elege lett abból, hogy a munkája nem kifizetődő. Azt gondolta, szeretne mielőbb a modell világ részese lenni, mert hamar elmúlik a fiatalság, és utána már senki nem fogja észrevenni.

Ekaterinának egyébként nem ez volt az első kísérlete a modellkedésre. 17 évesen részt vett egy fotózáson, és igen népszerűvé vált a régiójában. A negatív megjegyzések miatt azonban akkor felhagyott a próbálkozással.


Megosztás