6 applikáció, hogy fitten és egészségesen indítsd a 2021-et

Megosztás

A kiegyensúlyozott életmód fenntartása nehezebb mint amilyennek tűnik. Rendszeres testedzés, egészséges étrend és megfelelő mennyiségű idő fordítása meditációra, kikapcsolódásra. De mikor és hogyan? Több száz alkalmazás létezik már, amelyek megkönnyítik a felsoroltak összehangolását. Neked csak meg kell találnod azt, amelyik a leginkább illik hozzád és életstílusodhoz.

Először is azt kell eldöntsd, hogy neked mi a pontos célod, mit szeretnél egy-egy alkalmazás segítségével elérni. Fittséged támogatása, mentális egészséged fenntartása vagy egészséges étrend beiktatása a cél? Mutatunk most 6 megbízható telefonos alkalmazást.

myfitnesspal alkalmazás
Forrás: time.com
  1. MyFitnessPal

A MyFitnessPal az egyik legjobb étkezéskövető alkalmazás. Tartalmaz egy könnyen használható adatbázist, amely több millió élelmiszer táplálkozási információit felsorolja, beleértve az éttermi ételeket is. A felhasználók be tudják állítani személyes céljaikat, ez alapján az alkalmazás meghatározza a szükséges napi bevitt kalóriák mennyiségét, valamint azt, hogy mennyi folyadékot kell fogyasztani. Akár a fogyás, akár az izomtömeg növelése a cél, a MyFitnessPal segítségedre lehet.

heaspace alkalmazás
Forrás: pinterest.com
  1. Headspace

Az egészség nem csupán az, amit megeszel, vagy az, hogy milyen gyakran jársz az edzőterembe. Kutatások azt mutatják, hogy a meditáció segíthet csökkenteni a stresszt és javítani az általános életminőséget. A Headspace egyszerű és szórakoztató megoldást kínál erre. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy mini irányított meditációs foglalkozásokból válogass. Mindezt a hangulatodhoz és életmódodhoz igazítva.

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás