Kezdetét vette az Exatlon Hungary 3. évada

Megosztás

2020. december 28-tól minden hétköznap este figyelemmel kísérhetjük az Exatlon Hungary 3. évadát, a TV2 csatornáján. A részek minden másnap visszanézhetők lesznek online is.

Az Exatlon egy tévés reality show, amely során két olyan csapat versenyez egymással amelyet kiemelkedő fizikai képességgel bíró csapattagok alkotnak. A műfajt követve, a műsornak számos olyan része lehet ami előre felvételre került. Viszont a mindennapos versenyhelyzet a tévé előtt ülőknek igazi izgalmakat ígér.

exatlon hungary
Forrás: nlc.hu

Az egyik csapatot a Bajnokok alkotják. Előzőleg bizonyított sporteredményeik alapján általában hivatásos sportolók, világbajnokok, olimpikonok, hírességek. A Kihívók részéről pedig átlagembereket látunk, akiknek van valamilyen sporttal kapcsolatos múltjuk, akár versenyszinten, akár hobbiszinten. A lényeg, hogy az összes versenyzőnek bírnia kell a strapát és azt, hogy minden nap meg kell mérettetniük magukat az ellenfelükkel. Sokszor naponta több alkalommal is.

exatlon bajnokok
Forrás: tv2.hu

Az Exatlon először Brazíliában vált sikeressé, 2017-ben. Azóta a világon több országban is megrendezik ezt a hónapokon át tartó tévés sportvetélkedőt. Magyarországon ez a harmadik alkalom, hogy egymásnak feszül a két csapat. A vetélkedők legalább 12-30 héten keresztül tartanak és általában egy egzotikus országban zajlanak.

A cikk folytatódik, lapozz!


Megosztás